Известие

Collapse
No announcement yet.

Здравина на двигателите на алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
    И с мойта 1.8 ца си зад мен
    Един чип и те е почупил от всякъде. На мен и двойката ми се струва мудна за това купе, а 1.8 да не говорим. Все пак е въпрос на нужди, но 156 със тс не ми се струва достатъчно динамична. Нафтата с чип според мен е по-добрия избор.

Comment

Нали няма да омажем темата с рацерски спорове,и сравнения на бензина с дизела.Омръзнало ми е да чета подобни теми със сравнение на стоков бензин и дизел с турбина.
      sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
        2.0 или дизела (за предпочитане). 1.6 на това купе е тромав, не, че няма да върви, но няма да е както си трябва. Дизела предлага добър баланс между вървеж и икономия, а с един чип нещата са още по-добре.
        И е много важно да има кой да я наглежда. Моята като я взех, като я изрежа за някое изпреварване подпушваше малко, но като я пипна Иво /Pininfarina/ отсам-оттам вади цвят на изгорелите газове като от газова уредба, все едно само пара, гледах я на прегледите, докато я форсираха за разни замервания за замърсяване.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
          Един чип и те е почупил от всякъде. На мен и двойката ми се струва мудна за това купе, а 1.8 да не говорим. Все пак е въпрос на нужди, но 156 със тс не ми се струва достатъчно динамична. Нафтата с чип според мен е по-добрия избор.
          Ти караш параход за това ти е мудна .... като здрваина 2,0 е пъти по добре от 1.6 при 147 говорим за бензиновите .....
          sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
          Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
          Ramstein - Benzin
          https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Ти караш параход за това ти е мудна .... като здрваина 2,0 е пъти по добре от 1.6 при 147 говорим за бензиновите .....

за кой 1.6 говориш. 120 или 105. мога да ти кажа че 105 има мн добра динамика за купето.

Comment

за 166 2.0 ТС = параход който не върви ......
              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
              Ramstein - Benzin

Comment

добре че не си взех 166 значи. и без това е голяма кола за мен

Comment

Като за килата си върви идеално. Не е някаква супер бегачка, наистина е тромава, но чак пък да не върви...

Първоначално публикувано от slavi88 Покажи съобщение
                  добре че не си взех 166 значи. и без това е голяма кола за мен
                  166 2.0 е доооста по-динамична от 147 1.6 105 коня.. От личен опит говоря. Всъщност, не знам да има Алфа, която да е по-спъната от 147 105. Тежи си количката... Виж дизел 105 коня е друга бира, но тс с тези коне си е направо куц. И това, че 166 е по-голяма не е особен проблем, радиуса на завиване е същия като при 147. Всеки си хвали неговото, това е ясно. Според мен за тежките купета на Алфа, мудността на скрапа в ниските дразни. Колкото е по-слаб, толкова повече се усеща. За да имаш динамика, трябва да караш във високи обороти, където опираме до темата за здравината на моторите...
                  Last edited by Doomguy; d.m.y г., 19:12.

Comment

Аз исках навремето или 2.4 жтд или 2.0 ТС за 156 ца уви първото беше скъпо второто не можах да намера хубава сички 2ки беха с плюш отвратителен и с махагон който изобщо не се вписваше .... (между другото ето за това исках 2.4 ЖТД http://vbox7.com/play:11fd83fc )
                    Last edited by SandoOne; d.m.y г., 21:50.

Ramstein - Benzin

Comment

Като сметнеш че беше 136-ца и шефа е една стоянка
                      много вървеше
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                        Като сметнеш че беше 136-ца и шефа е една стоянка
                        много вървеше
                        Немаше да върви толкова ако бобо не беше пипал но наистина и мен и венци и много още ни е оставаше в точка ...

Ramstein - Benzin

Comment

Working...
                        X